Lav, horoskop za maj 2017: mesec ponosa i intriga

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lav, horoskop za maj 2017: mesec ponosa i intriga

Vaš ego će vas dovesti u neprilike početkom maja, ali ne vredi se nervirati, protiv sebe ne možete. Prijatelji će vam predlagati da smanjite doživljaj, ali vama ne predstavlja problem da napravite scenu. 12. 13. i 14. ćete se pokazati kao pravi prijatelj, bićete puni nežnosti i razumevanja, i iako možda nećete dobiti zvaničnu zahvalnost, uzvratiće vam istom merom kada vam bude trebalo. 22. 23. i 24. će biti vrelo na ljubavnom planu, a ako naiđete na prepreku, tačno znate šta treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da kažete kako bi otopili i najhladnija srca.
Pixabay.com Ovog meseca će i vaše istraživačke sklonosti doći do izražaja. 27. i 28. maja vaša arogancija bi mogla da prouzrokuje probleme, stoga, ukoliko je moguće suzdržite se od takvih komentara. Dozvolite ponekad i drugima da prvi kažu nešto. Možda vam udele kompliment.
Ljubav Niko ne zna da bude tako ponosan kao osoba rođena u znaku Lava.
Nastavak na sledećoj strani…
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devica, horoskop za maj 2017: između želje i straha

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016

Zar prosto ne volite kada se neko pojavi 1. u mesecu i pokvari sav vaš trud koji ste uložili kako bi vam životni prosotor bio čist, uređen i organizovan? Ne! Pokušajte da budete strpljivi dok ispočetka sastavljate deliće. 10. i 11. maja ćete imati potrebu da ste u toku sa svim dešavanjima,...

Nastavak na Luftika.rs...

Ribe, horoskop za maj 2017: vreme je za srodnu dušu

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016

Maj je mesec kada ste u elementu. Ne postoji ništa što ne možete da uradite, sve će vam polaziti za rukom. 6. 7. maja će se dešavati bizarne stvari, vama i oko vas, ali vas to neće omesti. Iako niste ljubitelj drame i ogovaranja, 12. 13. i 14. maja će pronaći put do vas i uvući vas u govorkanja....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.