Devica, horoskop za maj 2017: između želje i straha

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devica, horoskop za maj 2017: između želje i straha

Zar prosto ne volite kada se neko pojavi 1. u mesecu i pokvari sav vaš trud koji ste uložili kako bi vam životni prosotor bio čist, uređen i organizovan? Ne! Pokušajte da budete strpljivi dok ispočetka sastavljate deliće. 10. i 11. maja ćete imati potrebu da ste u toku sa svim dešavanjima, tračevima i događajima, ali ukoliko niste spremni da ste na društvenim mrežama 24 časa dnevno 7 dana u nedelji, ništa vam ne vredi. 15. Ili 16. maja sve što vam treba je šansa da se dokažete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ali moguće da će vas strah od neuspeha kočiti.
Pixabay.com Neće sve biti u pobedi, već želja da se pred što širim auditorijumom pokažete u što boljem svetlu. 22. 23. i 24. ćete raditi u suprotnosti sa svojom prirodom, udovoljavaćete sebi i svojim hirovima maksimalno. Prijaće vam da se opustite i ne razmišljate o posledicama. Bićete raspoloženi za druženje se prijateljima, izlete pa čak će vam i odlazak na pijacu biti zabavan.
Ljubav Zahvaljujući povoljnom položaju planeta, u početkom maja meseca će doći do pomaka na ljubavnom planu.
Nastavak na sledećoj strani…
Pogledaj vesti o: Horoskop - Devica,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaga, horoskop za maj 2017: ljubav je smisao

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016

Početkom maja ste, hteli ili ne, prinuđeni na kompromis. Moraćete da se odreknete nekih stvari zbog osobe do koje vam je jako stalo, ali isplatiće se svakako. Između ostalog, videćete da je vaša velikodušnost zarazna. 8. i 9. ćete imati susret sa prijateljima iz detinjstva u kojem ćete baš...

Nastavak na Luftika.rs...

Vodolija, horoskop za maj 2017: ništa bez pomoći prijatelja

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016

Iako mislite da i niste nešto bitni, verujte, tokom maja ste prava inspiracija drugima. Dok vi radite ono što i inače radite sa lakoćom koja vam je svojstvena, drugi vas posmatraju s divljenjem. 6. i 7. maja ćete se posebno isticati, ali slava i bogatstvo nisu ono što vas zanima. Vaše gorivo je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.