Izvor: Svet, 04.Maj.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devica – Nedeljni horoskop za period: 04.05.2015. – 10.05. 2015.

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po Vašoj volji. Preterano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodice. Emotivni zanos ponekad treba “kontrolišati”, obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i često vrlo subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Devica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ribe – Nedeljni horoskop za period: 04.05.2015. – 10.05. 2015.

Izvor: Svet, 04.Maj.2015

Delujete energično pred svojom okolinom i pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Stalo Vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu izmedju svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.