Pročitajte svoj dnevni horoskop za četvrtak, 29. jun!

Izvor: BKTV News, 29.Jun.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte svoj dnevni horoskop za četvrtak, 29. jun!

Ribe su sumnjičave prema saradnicima, a Blizanci su puni energije!

OVAN Verujete u sebe i svoju unutrašnju snagu i pronicljivost. Ukoliko imate važan sastanak sa inostranim partnerima,dajte svoj predlog,biće uvažen. Emotivno želite da budete u ozbiljnoj vezi, ukoliko ste sami i slobodni. Drugi upravljaju vašim emocijama.

BIK Nervoza zbog nekih neplaniranih troškova. Do kraja dana vaš konto se sređuje. Verujete Devici ili Raku. Dan strasti, erotike >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ili tajnih ljubavi za one koje su u vezi ili braku. Budite oprezni. Čuvajte se povreda, padova.

BLIZANCI Dobar aspekat za one koji rade u javnim uslugama. Imate snage, energije i elana da se izborite sa svim problemima ispred vas. Uspeh vas čeka danas. Ako razmišljate o nekoj važnoj prilici morate da budete smireniji i skoncentrisani. A danas nije dan za tako nešto. Razmišljajte pozitivno.

RAK Poslovno ste skoncentrisani. Saradnici koji rade sa vama moraju da se pokažu još bolje. Emotivno ste konfuzni. Nemate poverenja ni u sebe ni u partnera. Morate da se menjate. Požurite, partner neće da čeka. Loš protok energije.

LAV Imate konflikt svesti i nesvesti. Zapravo volja vam je ugrožena, što nikako nije dobro za jednog Lava. Izdržite ovaj dan. Imate potrebu da vaša veza bude čvrsta. Kontrola vam je na nivou. To pomalo guši vašeg partnera. Osetljivo čulo vida.

DEVICA Svesni ste sveta oko sebe. Imate objektivnost, socijalni ste i neko ko razume tuđe potrebe. Omiljeni ste u kolektivu. Vi kontrolišete svoja osećanja. To je dobro, ali popustite da partner ne shvati pogrešno ovakvo ponašanje. Bolovi u leđima često vas muče.

VAGA Vi radite vredno i savesno uz osmeh. Danas odbacujete ljubaznost i odlučno se bavite problemima koji mogu ugroziti vašu poziciju. Odlazak u pozorište, bioskop će obogatiti vaš ljubavni život. Izađite van.

ŠKORPIJA Senzitivnost prenosite na radni prostor. Saradnici mogu pasti pod vaš uticaj. Nekima odgovara posebno onima kojim manjka energija u rešavanju zadataka. Previše sanjarite i ne vidite stvari kakve jesu. Spustite se na zemlju. Bolovi u nogama.

STRELAC Osetljivi ste. Problemi kod kuće vam odvlače pažnju. Potrbno vam je mesto gde ćete se skloniti od svih. Odgovornost danas fali u svemu. Jedno pričate drugo radite. Višak tečnosti je prisutan.

JARAC Znate šta hoćete, imate ciljeve. Idete ka svojim ciljevima. Svesni ste sebe i svoje okoline. Nemogu vas preokrenuti u nekom drugom smeru. O ljubavi svi sanjaju i maštaju i vi ste danas sebi to priuštili. Dobro se osećate.

VODOLIJA Kreativnost i vera su dva dobra uslova danas da ostvarite dobit. Produktivnost u porastu. Sjajno se osećate zbog svog uspeha. Partner upućuje kritike da više mislite na posao a on je drugom planu. Krenite u šetnju sa prijateljima, pomaže zdravlju.

RIBE Sumnjičavi ste prema saradinicima. Oni misle da ste nesigurni u svoje stavove. Privlačni ste suprotnom polu danas i vi ste zadovoljni radi toga, pokazujete to uz osmeh. Zdravlje vam je dobro ali otičete s vremena na vreme.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Ribe

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.