Dnevni horoskop za 7. oktobar: Blizanci su nervozni, dok su Lavovi ljubomorni

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 7. oktobar: Blizanci su nervozni, dok su Lavovi ljubomorni

Pogledajte šta vam danas zvezde poručuju....

Foto: Profimedia

Ovan

Pokušajte da ostvarite nove ideje, da preko njih napredujete. Potrudite se da se usredsredite na bitno, da ne gubite vreme na nevažne stvari. Moguća kraća prehlada.

Bik

Nastavite da pratite svoj cilj i uskoro ćete ga ostvariti. Nemojte se obazirati šta drugi govore, slušajte svoju intuiciju. Zdravlje dobro.

Blizanci

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ste napeti i nervozni. Pokušajte da se ne raspravljate sa saradnicima i kolegama na poslu, nego da što bolje odradite sve što treba.  Veče je idealno za izlazak.

Rak

Imaćete stresnu situaciju na poslu koju ćete brzo rešiti. Nemojte dozvoliti da vam to upropasti čitav dan. Popodne očekujte bitan poziv.

Lav

Budite tolerantni u odnosu sa partnerom. Povećana ljubomora može samo da ugrozi vašu vezu i da dovede do većih razmirica. Isplanirajte kraći zajednički put.

Devica

Danas pokušajte da gledate sebe, da se fokusirate na svoj deo posla. Ostatak dana provedite u društvu najbližih. Pažljivo odredite svoje prioritete.

Vaga

Potrudite se da se zabavite sa partnerom danas i opustite. Posvetite mu svoju pažnju i  ostavite obaveze po strani. Prekomerna briga može vam samo naškoditi.

Škorpija

Škorpije su danas izuzetno inspirativne te ovaj dan iskoristite za nove ideje, sređivanje doma ili planiranje.  Partner vam pruža neizmernu podršku. Ne menjajte svoje prioritete previše brzo.

Strelac

Danas ćete biti raspoloženi za nove izazove, pa se pripremite da zablistate u svom polju. Slobodni strelčevi su u fokusu jedne Vodolije ili Jarca, te razmislite kome to već duže privlačite pažnju. Zdravlje stabilno.

Jarac

Moguć manji priliv novca, te budite ekonomični i štedljivi. Partner se oseća zapostavljeno. Isplanirajte zajednički izlazak ili romantičnu šetnju tokom dana.

Vodolija

Potrudite se da budete smireni i prijatni koliko god je to moguće, jer su vaši problemi kratkog veka. Slobodne Vodolije će upoznati Raka ili Ovna u večernjim časovima. Moguća je glavobolja.

Ribe

Izuzetno naporan dan za Ribe. Bićete dekoncentrisani, ali ne očajavajte. Ostatak dana vam donosi lepše momente. Popodne provedite uz neki dobar film ili muziku, kako biste se opustili.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 8. oktobar:

Izvor: Story, 07.Okt.2015, 21:20

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju....Foto: Profimedia..OVAN ..Puni ste ideja pa pokušajte da ih realizujete. Svoje poslovne ciljev epažljivo planirajte. U ljubavi je sve stabilno. Zdravlje: Mogući su manji bolovi zglobova...BIK ..Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.