Pročitajte svoj dnevni horoskop za petak, 23. jun!

Izvor: BKTV News, 23.Jun.2017, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte svoj dnevni horoskop za petak, 23. jun!

Bik ima novčani dobitak, Strelac je u potrazi za balansom, Rak ima susret sa jednom neobičnom Vodolijom!

OVAN Morate da se nekad i prepustite drugima. Oni nisu vaše vođe,već saradnici. Novac preko poslova saobraćaja ili sve što ima veze sa tečnostima. Dobar dan, posebno veče za izlazak i flert. Opustite se. Ovan u braku ima pojačane emocije. Razdražljivi ste.

BIK Odličan dan za saradnju sa inostranim partnerima, posebno kada je trgovina u pitanju. Dobra zarada. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ovo je period za prave ljubavi. Bikovi u braku odličan period za ulaganje u kuću. Pazite na disanje ili vlagu u vazduhu.

BLIZANCI Današnji dan je vezan za dobru koncentraciju i sposobnost da možete sve organizovati kada je posao u pitanju. Ozbiljno shvatate vezu u kojoj ste. Verovatno ćete ostati sa tom osobom jako dugo ukoliko je ljubav odskoro počela. Pazite se padova, povreda.

RAK Ovde je važno da imate strategiju. Ako želite nešto novo da radite potreban vam je biznis plan vrlo precizan. Slobodan Rak ima susret sa neobičnom Vodolijom sa kojom može imati puno strasti. Često se žalite na unutrašnje bolove.

Nedeljni horoskop od 19. do 26. juna: Neko može da se nada uspehu na poslu, a neko burnom ljubavnom životu!

LAV Poslovno će sigurno vaše raspoloženje da odradi dosta toga. Imaćete uspeha u radu, iako ste mislili da to nije moguće u ovom trenutku. Umetnički ste nadahnuti to doprinosi da budete omiljeni kod žena posebno, ako ste muški Lav. Posetite ušnog lekara.

DEVICA Morate da nastavite negde sami da se okrenete sopstvenim snagama. Teško da možete da verujete nekom drugom. Odličan dan za ljubav i erotiku, posebno ako ste u vezi sa Škorpijom ili Jarcem. Dosta napetosti, mada nemate razloga za to.

VAGA Ukoliko se usredsredite na pozitvne stvari i rešenja finansijska dobit neće izostati. Tražite drastična rešenja vaše situacije. Osećate se odbačeno i ne shvaćeno. Krenite na put doneće vam više pozitivne energije.

ŠKORPIJA Fokus je na drugim stvarima. Priorite su nestali. Rasprava donosi i konačno rešenje situacije . Recite sve šta vam je na duši. Oslobodite se stega. Lagana hrana puno vitamina će vas podići.

STRELAC Nerealne nade su pojačane. To smeta radnoj okolini, oni vas mole da se odlučite, vlada napetost među vama. Imate otežanu komunikaciju sa voljenom osobom. Želudac vas boli. Uspostavite ravnotežu.

JARAC Svi koji se bave privatnim poslovima mogu biti uspešni, posebno ako je ručni rad. Prezentovaće svoje radove. Čudne emocije se danas javljaju, ljubav, mržnja, nestrpljenje. Nije vam baš jasno šta se dešava. Verovatno je prolazno. Manji bolovi u stomaku.

VODOLIJA Sa suprotnim polom neće biti lako danas izaći na kraj. Dolazi do manje napetosti. Može biti težak dan ali nemojte odustajati. Osećate se seksi. Očekujete brzi poziv od partnera. Vrtoglavica, osetljive oči.

RIBE Puni novih ideja. Iluziji nikad kraja a saradnici vam pružaju podršku u svemu. Svi žele da rade u vašem timu. Flert i zaljubljivanje pojačavaju vaš seksipil. Raspoloženi ste. Smanjite unos alkohola. Više vode.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Strelac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.