Horoskop i talenat: Bik talentovan za kuhinju, Ribe za umetnost...

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop i talenat: Bik talentovan za kuhinju, Ribe za umetnost...

Svaki horoskopski znak ima predodređen neki talenat, pogledajte koji je vaš.

Foto: Profimedia

Ovan je talentovan za sport

Impulsivni, spontani i brzih refleksa, veoma inteligentni i aktivni, ovnovi su kao stvoreni za sport.

Dobro im ide sve što je povezano s pokretom, dinamikom, pa i mehanikom.

Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljim u onome čime se bave.

Bolji su u individualnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nego u timskim aktivnostima.

Bikovi nadareni za kuvanje

Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su verovatnoće da vrlo dobro kuvate. Strpljenje, istraživanje novih recepata za vas je omiljeni hobi.

Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane s dekorisanjem, bilo odeće, doma ili čak vrta.

Horoskop za oktobar, možete pročitati OVDE.

Blizanci imaju dar za trgovinu

Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaji, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih osoba u ono što žele.

Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanje čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim delatnostima gde se koriste ruke, jer brzo uče kada su inspirisani.

Rakovi su odlični u motivisanju

Pripadnici ovog znaka uspešno prenose osećanja u ono što rade, a imaju i istinski talenat u razumevanju, motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika.

Od drugih talenata ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija, za šta im služi njihova dobra mašta.

Ko vam je najbolji parner za seks, prema horoskopu, pogledajte OVDE.

Lava krasi zabavljački talenat

Ako iko na sebe može lako privući pažnju, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini običnim zabavljačima, pa je humor i snalažljivost u novim situacijama njihov istinski talenat.

Osećaju interes i prema stvarima povezanim sa lepotom, kozmetikom i prehranom, a neretko će upisivati razne kurseve kako bi produbili svoje znanje i sposobnost.

Preciznost je najveći talenat Devica

Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Kod svakog zadatka se maksimalno posvete, a njihovo polje interesa je široko.

Vole hobije povezane sa računanjem, crtanjem, pravljenjem stvari, a najviše od svega vole da planiraju.

Horoskop vam otkriva za koji posao ste rođeni.

Vage su odlične diplomate i savetnici

Pravedan nastup, savetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana, prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka.

Uopšteno, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su često članovi nekih organizacija ili interesantnih skupova.

Često su i talentovani umetnici, ali to zanemaruju.

Škorpije su majstori analize

Inteligencija i logičko razmišljanje su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtevaju logičko razmišljanje i analizu.

Najčešće ih zanimaju po malo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvek u onim stvarima gde ne nalaze shvatanje i razumevanje drugih.

Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su upravo nešto u čemu će blistati.

Uz pomoć horoskopa, saznajte da li je on vaš životni saputnik.

Strelac ima sportski duh

Kao i Ovnovi, pripadnici ovog znaka su rođeni sportisti. Ipak, za razliku od Ovnova, njih ne motiviše samo takmičenje, koliko uzbuđenje i avanturizam povezan s fizičkom aktivnošću.

Zanemare li svoje sjajne fizičke i mentalne predispozicije, svoj talenat mogu otkriti u organizaciji proslava, putovanja i stvari povezanih sa medicinom.

Jarac ima kreativni duh

Disciplina i strpljenje su stvari koje krase pripadnike ovog znaka nadarenog za razne praktične stvari i svakodnevne hobije, koje vrlo lako mogu pretvoriti u dodatni posao.

Ipak, u tome neće ostvariti svoju kreativnost.

Pisanje, pevanje i slične delatnosti su one u kojima se nalaze njihovi skriveni talenti.

Kako koji horoskopski znak laže, možete otkriti OVDE.

Vodolije su nadarene za muziku

Većina pripadnika ovog znaka ima neki talenat povezan sa muzikom, bilo da pevaju, sviraju ili samo imaju odlično sluh za muziku.

Osim toga, oni su veliki zaljubljenici i talenti za modernu tehniku, pa su dobri i u grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korišćenja stvari.

Ribe su umetničke duše

Pripadnici ovog znaka su najveći umetnici među svim horoskopskim znacima. Kako se dodirnu sa svojom duhovnom stranom, oni lako prenose svoje emocije na slikarsko platno, notnu svesku ili ipak fotografiju. Obično pronalaze jednu granu umetnosti koja ih zanima, a najbolje stvaraju u depresivnim stanjima.

Izvor: 24sata.hr
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.