Izvor: Svet, 01.Jul.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bik – Mesečni horoskop za jul 2015.

Delujete vrlo promišljeno i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubedjivanja ima višestruki efekat. Važno je da završite sve veće obaveze u periodu do 24. jula, nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne ciljeve. Tajna Vašeg uspeha se krije u preciznoj orijentaciji ka praktičnim ciljevima, naročito do izražaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dolazi Vaša sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima. Dobra procena i organizovanost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju različitim sadržajima koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Prihvatite mogućnost usavršavanja na saznajnom i na praktičnom nivou. Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa u trećem, uz povoljan uticaj Venere i Jupitera u Vašem četvrtom polju pojačavaju potrebu za komunikacijom i prikupljanjem korisnih informacija. Uz povoljan upliv Neptuna i Plutona, nalazite se u prilici da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama i motivisani ste za nova saznanja. Od 18. jula sa ulaskom Venere u Vaše peto polje osetićete dodatne impulse i želju za promenama. Uspeh i lična sreća, predstavljaju »vrhunac« u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte u bliskom društvu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bik – Mesečni horoskop za jul 2015.

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015

Delujete vrlo promišljeno i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubedjivanja ima višestruki efekat. Važno je da završite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.