Izvor: Svet, 01.Jul.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škorpija – Mesečni horoskop za jul 2015.

Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti. U periodu do 24. jula, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa u devetom, uz povoljan uticaj Venere i Jupitera u desetom polju, donose sjajnu mogućnost za profesionalnim napredovanjem i rešavanjem imovinskih ili ličnih dilema. Upliv Saturna u Vašem sazvežđu, kao i aspekti sa Neptunom i Plutonom upućuju na potrebu za promenama, prestižom, zadovoljstvom, ali i dodatnim oprezom. Potrebna Vam je unutrašnja snaga i pozitivna orijentacija, kako biste ostvarili zajedničku sreću u različitim pravcima.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Škorpija – Mesečni horoskop za jul 2015.

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015

Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.