VIDEO: Jedna od najboljih reklama ikada za automobil

Izvor: Autorepublika.rs, 01.Nov.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Jedna od najboljih reklama ikada za automobil

Napraviti reklamu koja će privući veliki broj kupaca za jedno sportsko vozilo koje ima veliku konkurenciju, a da pri tom očekujete rast koji mora da udvostruči profit, realno jednako je nemogućem. Međutim Honda je otišla korak dalje i verujemo da su sa reklamom za svoj Honda Civic i Type R koncep model napravili veliku bum u svetu reklamiranja.
Na snimku ispod možete da vidite reklamu u kojoj jedan čovek živi dva odvojena života, vozeći gore navedene modele automobila. Međutim, priča ne bi bila toliko zanimljiva da Honda nije smislila način na koji treba da se ova priča ispriča. Otkrićemo vam malu tajnu, naime kad budete krenuli da gledate snimak ispod, fora je da sa vremena na vreme dok traje video (čim počne video) pritisnete slovo R na tastaturi i da ga zadržite ili otpustite, posle toga kreće magija.
Molimo vas ostavite komentar!

Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.