Objavljen još jedan tizer Honda Civic Type R modela

Izvor: Moto.rs, 31.Okt.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen još jedan tizer Honda Civic Type R modela

Honda je izdala novi promotivni video za 2015 Civic Type R model. Nazvan The Other Side, ova kratki tizer klip nam prikazuje interaktivni film koji prikazuje čoveka koji pokupi svoju decu iz škole u normalnom Civicu.

Zatim on svoju decu vozi na žurku sa kostimima. Ovo sve ne zvuči naročito zanimljivo, ali prava zabava počinje kada korisnici stisnu taster R na svojoj tastaturi. Tada počinje alternativni video koji karakteriše Civic Type R koncept. Reč je o jednom od modela koji će Honda predstaviti tokom 2015. godine i obezbeđuje efekat glavnog modela za brend u toku nastupajuće godine.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.