Novi Honda agregat

Izvor: Autoportal.rs, 01.Okt.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "Honda" agregat

Ekipa koja će se naredne godine vratiti u Formulu 1 u vidu snabdevače motorima tima Meklarna predstavila je agregat kojim će vozači britanske ekipe pokušati da se domognu titule svetskih šampiona.

Honda će naredne sezone zajedno sa ekipome Meklarena biti ponovo deo F1 karavana. Ova saradnja će funkcionisati tako što će japanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << proizvođač snabdevati agregate za tim iz Velike Britanije. Taj agregat je sada i zvanično predstavljen.

Ova je prva fotografija Hondinog V6 motora zapremine 1.6 litara koji će se naći u Meklarenovom bolidu naredne sezone. Kako kažu japanski inžinjeri trenutno se radi na testiranju potrošnje goriva ovog agregata u simulatoru.

Razlog zašto je ovaj trenutak odabran kao pravi za objavljivanje fotografija i nekih informacije je predstojeća trka koja se u nedelju vozi upravo u Japanu, na legendarnoj stazi Suzuka.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.