Novi Honda NeoWing

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Honda NeoWing

Više o modelu NeoWing uskoro sa sajma u Tokiju, gde će ovaj model biti i premijerno predstavljen krajem meseca.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Honda ne samo da sledi trend trotočkaša, poznatih brendova poput Piaggia, Yamahe, Peugeota, Quadra, ili recimo Can >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Am-a, već sa svojim najnovijim konceptom modela NeoWing odlazi ne samo jedan, nego dva koraka ispred konkurencije.

Mi prvi korak vidimo u savršenom i dosad neviđenom dizajnu u ovoj klasi vozila, a drugi na polju pogona koji je hibridni i predstavlja kombinaciju četvorocilindričnog bokser motora i dva elektro motora na prednjim točkovima. Ineče prednji točkovi su povezani tilt sistemom suspenzije, tako da se vozilo u vožnji "obara" poput motocikla, samim tim je i pozadi montiran motociklistički pneumatik.

Definitivno smo savremenici istorijskih promena u motociklizmu i sve većoj popularnosti teških tricikala. Više o modelu NeoWing uskoro sa sajma u Tokiju gde će ovaj model biti i premijerno predstavljen krajem meseca oktobra.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova Tojota „avensis“ u Srbiju

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 11:45

Nedavno predstavljeni „tojota avensis“ upravo je stigao u Srbiju, a zaintersovani kupci već mogu da ga isprobaju. Test-vožnje „avensisa“ ali i ostalih modela ovog japanskog proizvođača organizuje beogradski diler „MAG centar“ tokom predstojećeg vikenada...Pretražite našu ponudu sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.