Kompanija Honda predstavila Jade RS model na teritoriji Japana

Izvor: Moto.rs, 22.Maj.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Honda predstavila Jade RS model na teritoriji Japana

Honda je predstavila sportsku verziju njihovog Jade MPV modela na teritoriji Japana.

Jade RS odlikuje najnovija generacija VTEC Turbo benzinskog motora sa direktnim ubrizgavanjem, a na teritoriji Japana je već dostupan u prodaji.

Kao što je već pomenuto, novi Jade RS odlikuje novi 1.5L VTEC Turbo motor sa direktnim ubrizgavanjem koji razvija 150ks izlazne snage pri 5.500opm i 203Nm obrtni moment između 1.600 >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i 5.000opm. Honda navodi da je maksimalni obrtni moment ekvivalentan onom koji karakteriše 2.4L motor.

Nova jedinica uparena je sa novom CVT transmisijom i beleži potrošnju od 5.5L/100km, a u poređenju sa Honda Jade Hybrid modelom, RS model karakteriše ekskluzivna karoserija i oslanjanje.

foto © Honda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.