Honda CR-V (ne)vuče na svim točkovima

Izvor: Autoportal.rs, 24.Okt.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda CR-V (ne)vuče na svim točkovima

Moderni SUV automobili su više gradski modeli sa nešto većom šasijom i većim odstojanjem od zemlje, nego što su pravljeni da vas provuku kroz neravne šumske puteve. Dokaz za to je i jedan automobil koji se sigurno ne bi snašao van asfalta.

Automobil Lada Niva 4x4 je pravo oličenje automobila koji nije previše praktičan, krut je na putu, u kabini dominira plastika a potrošnja, kada se aktivira vuča na svim točkovima skače za hiljadu procenata. Da, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je to tačno, ali ste barem bili sigurni da ta vuča na svim točkovima zapravo i znači da automobil vuče na "sve četiri".

Moderni SUV automobili su kao deo standardne opreme dobili i pogon na svim točkovima. Ali ne uspevaju baš svi da taj implement demonstriraju kada je to potrebno. Ovoga puta greška je uočena na automobilu Honda CR-V.

Šveđani su napravili mali test koji pokazuje da pomenuti SUV koristi samo prednje točkove kao pogonske a da od vuče na svim točkovima kojom se model ponosi nema ni traga ni glasa.


Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.