Natali Dizdar, Hladno Pivo, Samostalni Referenti i Parampaščad nova imena Lake Festa

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jun.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natali Dizdar, Hladno Pivo, Samostalni Referenti i Parampaščad nova imena Lake Festa

Sedmi nikšićki Lake Fest bogatiji je za još četiri poznata imena. Na sceni ovog festivala će se naći Natali Dizdar, Hladno Pivo, Samostalni Referenti i Parampaščad.

Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Hladno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Pivo će svirati kraj Krupačkog jezera prvog dana festivala, Natali Dizdar i Parampaščad nastupiće 12. avgusta, dok će Samostalni referenti svirati poslenjeg dana festivala.

Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cijena karte ostaje nepromijenjena i ona iznosi 10€ za jedno veče i 25€ za komplet ulaznica.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.