Izvor: BalkanRock.com, 25.Avg.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra: Vodimo vas na Atheist Rap i Hladno Pivo u Nišu

Hladno pivo

Balkanrock.com vas nagrađuje 3×1 ulaznicom za zajednički koncert bendova Atheist Rap i Hladno Pivo koji će biti održan u rovovima niške Tvrđave.

Troje najbržih koji navedu „Koji po redu će ovo biti nastup Hladnog Piva u Nišu?”, dobija po jednu kartu za koncert ovog benda koji će biti održan u subotu, 27. avgusta u rovovima niške Tvrđave.

Tačne odgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << šaljite na: redakcija@balkanrock.com uz ime, prezime i kontakt telefon. Dobitnici će biti kontaktirani danas do 18 časova.

Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a karte po ceni od 700 dinara mogu da se nabave na svim Eventim Serbia i Gigstix prodajnim mestima. Na dan koncerta karte će biti skuplje a cena će biti objavljena na Facebook Eventu u petak, 26. avgusta.


Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.