Hladno pivo: nova pesma danas, novi album uskoro!

Izvor: Svet, 03.Mar.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno pivo: nova pesma danas, novi album uskoro!

Moglo bi se reći da oko Hladnog piva poslednjih nekoliko meseci vlada atmosfera „zatišja pred buru“. Sada se polako nazire i zašto: nove pesme su napisane, u fazi su poliranja, a novi album samo što nije!
U čast toga, “Hladno pivo” je danas tačno u podne, na svom Facebook Fan Page-u predstavilo novu pesmu – „Vjeruj u mene”. Reč je o trećem singlu s albuma koji bi svetlo dana trebalo da ugleda sredinom aprila i koji će nositi naziv „Dani zatvorenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vrata“.
Ovaj album ne donosi samo nove pesme već i neke sasvim neočekivane novosti unutar “Hladnog piva”. Tako će album „Dani zatvorenih vrata“ biti prvo izdanje koje će “Hladno pivo” izdati za svoju sopstvenu izdavačku kuću – Gajba records.
“Vjeruj u mene” je pesma o pozitivnom pristupu, kojom obično započinjemo svaku probu, jer leči umor i malodušnost, a osvježava bubne opne. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom aprila izdati sami za sebe. Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvek na istoj, uvek pozitivnoj, talasnoj dužini” – poručuju iz benda.
Uskoro očekujemo video spot za „Vjeruj u mene“, a dok čekamo, uživajte u pesmi i slobodno zapevajte uz tekst.


foto by Nino Šolić
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hladno pivo" pesmom "Vjeruj u mene" najavljuje novi album

Izvor: Blic, 03.Mar.2015

Popularni zagrebački bend "Hladno pivo" je danas tačno u podne predstavilo novu pesmu – „Vjeruj u mene”...Reč je o trećem singlu s albuma koji bi svetlo dana trebalo da ugleda sredinom aprila i koji će nositi naziv „Dani zatvorenih vrata“...Ovaj album ne donosi samo nove pesme već i neke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.