Hladno Pivo totalno “Dibidus” u novom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Maj.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno Pivo totalno “Dibidus” u novom spotu

Godinu dana od objavljivanja aktuelnog albuma “Dani zatvorenih vrata“, Hladno Pivo objavili su spot za sada već poznatu pesmu “Dibidus“.

Po izvođenjima i podršci na koncertu, možemo gotovo sa sigurnošću tvrditi da je ovo već jedan od favorita sa albuma, tako da nije čudo što su se odlučili upravo za ekranizaciju ove pesme. U suštini, pesma “Dibidus” je “himna” posvećena ignorisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << problema, puštanju mozga na pašu i onom čuvenom “hleba i igara”.

“Dibidus je himna za raskalašne, nesavesne među nama. Dibidus poručuje da se ne treba zamarati informacijama, niti važnim niti nevažnim, već hrabro stisnuti oči i dodati gas”, poručuje Hladno Pivo.

Spot savršeno oslikava temu, pokazujući nam kako bi svet izgledao da imamo priliku staviti “roze naočare”, ali i kako bismo mi tako prosvetljeni ili zaslepljeni (zavisi kako to posmatrate) izgledali ljudima oko nas.


Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.