Izvor: BalkanRock.com, 29.Jul.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno Pivo na Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu

Hladno pivo

Zagrebački bend Hladno Pivo nastupiće u nedelju, 7. avgusta u prostoru Gurgusovačke kule na Festivalu kulture mladih Srbije koji se po 55. put održava u Knjaževcu.

Pored Hladnog Piva, 7. avgusta na pozornici Gurgusovačke kule, nastupiće i lokalni sastav >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << School Bus. Dan ranije, na istom mestu nastupaju Ničim izazvan i Dejan Cukić i Spori ritam bend, dok će petak, 5. avgust biti rezervisan za nastup benda Crvena Jabuka.

Muzički program Festivala upotpuniće i nastupi Divne Ljubojević sa horom “Melodi” i horom Zaječarske eparhije, solisti klasične muzike “TwoFourTwelve”, kao i Narodni orkestar RTSa sa solistima narodne muzike.

Glavni program jubilarnog, 55. Festivala kulture mladih Srbije održava se od 5. do 9. avgusta na platou Doma kulture u centru Knjaževca i u prostoru Gurgusovačke kule.

Svi koncerti u Gurgusovačkoj kuli počinju od 22 časa, a cena ulaznice biće 100 dinara. Prihod od ulaznica biće namenjen osiguranju posetilaca i podršci amaterskom stvaralaštvu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.