Izvor: BalkanRock.com, 19.Jul.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno Pivo i Atheist Rap 27. avgusta u Nišu

U subotu, 27. avgusta, u rovu Niške tvrđave, nakon četiri godine u Nišu će nastupiti najbolji hrvatski punk-rock band i definitivno jedan od najznačajnijih rock sastava u balknskom regionu, Hladno Pivo.

Gosti na koncertu popularnih „pivića“ biće novosadska duhovita punk družina Atheist Rap iz Novog Sada, stari znanci niške publike, koji takođe nisu nastupali u Nišu u skorije vreme.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Hladno pivo će ovom prilikom promovisati aktuelni album „Dani zatvorenih vrata“, koji je u poslednje vreme izazvao jako dobre reakcije publike i kritike, a Atheisti će pred niškom publikom promovisati novi CD „Uberlauf“, tako da će ovaj zajednički koncert predstavljati pravi praznik žestokog zvuka u kombinaciji sa starim, dobrim proverenim hitovima i nekim novim, svežim i svakako kvalitetnim numerama oba sastava.

Prodaja karata na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajim mestima, po ceni od 700 dinara.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.