Goblini objavili singl sa kompilacije “Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti”

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jul.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini objavili singl sa kompilacije “Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti”

Šabački pank bend Goblini objavili su singl “Marjane, Marjan” sa kompilacije “Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti”.

Ova kompilacija  izlazi 14. oktobra, na godišnjicu smrti pevača Branka Črnca Tuste. Na ovom projektu je učestvovalo 25. bendova, A pored Hladnog Piva, Ramba Amadeusa i Goblina, pojavljuju se i Dubioza Kolektiv, S.A.R.S.Lačni FranzNovembarPsihomodo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Pop, Tito’s boys i mnogi drugi.

Izdavačka kuća Nocturne Media je iza ove kompilacije, a sav prihod ostvaren od prodaje fizičkog i digitalnog izdanja će biti uplaćen u humanitarne svrhe, fondu za decu obolelu od malignih bolesti.

“Jako nam je drago što možemo da budemo deo ove priče gde su se okupili svi bendovi iz bivše Jugoslavije. KUD Idijoti su vrlo važan bend kada pričamo o našoj punk sceni i nadamo se da će ova kompilacija i nekim novim klincima objasniti koliki je uticaj ova četvorka imala na sve bendove koji trenutno rade i stvaraju”, ističu članovi benda Goblini.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.