(VIDEO) MADLEN OLBRAJT ZAPRETILA AMERIKANKAMA: Koja ne glasa za Hilari Klinton, ide u pakao!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MADLEN OLBRAJT ZAPRETILA AMERIKANKAMA: Koja ne glasa za Hilari Klinton, ide u pakao!

Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt uputila je na predizbornom skupu podrške Hilari Klinton pretnju mladim ženama koje neće glasati za Klintonovu i izazvala talas protesta na društvenim mrežama.

Has she gone mad?: Albright: 'special place in hell' for women who don't support Clinton https://t.co/U4fItENaNf

"Morate da pomognete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hilari Klinton, ona će uvek biti tu za vas. Znajte da u paklu postoji posebno mesto rezervisano za žene koje ne pomažu drugim ženama", rekla je Olbrajtova na skupu u Nju Hempširu, što su simpatizeri Klintonove u sali pozdravili aplauzom, ali su korisnici društvenih mreža masovno osudili, piše Volstrit žurnal.

@transparency_a1 @LI_politico @maryteatowel Albright should know. Satan is her BAE

List navodi da izjava Olbrajtove zvuči kao pretnja drugim ženama: "Pomozite Hilari Klinton ili vam se loše piše."

@transparency_a1 @LI_politico Madeline "500,000 dead Iraqi Children was worth it" Albright, says it all really!!!

"Medlin 'smrt 500.000 iračke dece je bila vredna toga' Olbrajt je stvarno to rekla", komentariše jedna Tviterašica.

Hey Madeleine Albright, does that include women who don't support @CarlyFiorina? Cuz ya know, she's a woman too! https://t.co/NwxKJGKt1o

Neki komentatori su se na društvenim mrežama zapitali da li treba da pomognu i drugoj ženi koja želi da se uključi u trku za izbor predsednika SAD, bivšoj direktorki "Hjulit Pakarda" Karli Fjorini.

There’s a ‘Special Place in Hell’ for Madeleine Albright. Here’s Why https://t.co/Lu79e97aRQ

"Postoji posebno mesto u paklu za Madlen Olbrajt. Evo i zašto", piše koisnik Tvitera. Mnoge je žacnulo i ideja da žene moraju da glasaju za ženu, umesto za ideju.

@thehill Was Albright referring to Hillary destroying the lives of Women abused by Bill? @YugeMilo @cristinalaila1 pic.twitter.com/y71I2cmiXf

"Da li je Olbrajtova ciljala na to što je Hilari uništila živote žena koje je zlostavljao Bil (Klinton)?", jedan je u moru osuda ove izjave na Tviteru.

Medlin Olbrajt, koja je bila državni sekretar u vreme dok je na mestu predsednika bi Hilarin suprug Bil Klinton, u izjavi u Nju Hempširu je zapravo citirala samu sebe, budući da je tu rečenicu prvi put izgovorila 2006. godine.

Portparol Hilari Klinton Nik Meril je, pošto je izjava Olbrajtove oštro kritikovana na društvenim medijima, izjavio da je ona tu rečenicu rekla "bukvalno već više stotina puta".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.