Tramp: Republikanska stranka je stranka Abrahama Linkolna

Izvor: RTS, 31.Avg.2016, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Republikanska stranka je stranka Abrahama Linkolna

Dok je Demokratska stranka stranka ropstva, Republikanska partija je partija Abrahama Linkolna, poručuje Donald Tramp.
Republikanski kandidat Donald Tramp nazvao je konkurentne demokrate "strankom ropstva" i pohvalio milione uspešnih Afroamerikanaca sa ciljem da pridobije glasove manjina.

Tramp ulaže veliki trud kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pridobio afroameričke i meksičke glasače, koji većinom podržavaju Demokratsku stranku i očekuje se da će 8. novembra glasati za Hilari Klinton.
"Republikanska stranka je stranka Abrahama Linkolna", rekao je Tramp na mitingu u Vašingtonu i istakao da je "Demokratska stranka – stranka ropstva", prenosi Rojters.
Republikanski kandidat je rekao da demokrate nisu poboljšali zapošljavanja afroameričkih i hispano Amerikanaca.
Klintonova odgovara na pokušaj Trampa da pridobije te glasove prostim prisećanjem na sudske procese u kojima je Tramp tužen zbog rasne diskriminacije 1970. godine.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.