Tramp: Neću priznati sumnjive izbore; Klinton: Ovo je pretnja demokratiji

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Neću priznati sumnjive izbore; Klinton: Ovo je pretnja demokratiji

Kandidatkinja demokrata za predsednika SAD Hilari Klinton ponovila je da njen republikanski rival Donald Tramp predstavlja "pretnju" američkoj demokratiji zbog nedavne izjave da možda neće priznati rezultate izbora ako izgubi.

Obraćajući se svojim pristalicama u Filadelfiji, ona je sinoć rekla da su SAD uvek imale "mirnu predaju vlasti" i dodala da postoji razlika između vladavine prava i vladavine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jakih muškaraca.

"Ljutnja nije plan", poručila je kandidatkinja demokrata Trampu.

Klintonova u poslednjim danima kampanje pokušava da pokaže jedinstvo, pozitivan i jedinstven pristup.

Tramp je izjavio u sredu uveče u Las Vegasu da ne obećava da će priznati rezultate predsedničkih izbora zakazanih za 8. novembar, ako ishod bude nejasan ili sumnjiv.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.