Skinute rukavice: Kraj finog Trampa, uvrede za Hilari

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skinute rukavice": Kraj finog Trampa, uvrede za Hilari

Vašington -- Hilari Klinton i Donald Tramp razmenjivali su uvrede sa suprotnih krajeva SAD, prenevši svoju borbu za Belu kuću u savezne države ključne za izbore.

Osim toga, Tramp i Hilari su tako pokazali ogromne razlike u njihovim pogledima na Ameriku na manje od 100 dana pred izlazak na birališta, navodi AFP.

Agencija navodi da jedna od kampanja koja je izazvala najveće podele u modernoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istoriji SAD ulazi u novu fazu nakon što su republikanci i demokrate izabrali kandidate za izbore 8. novembra.

Klintonova je nakon istorijskog prihvatanja kandidature u četvrtak u Filadelfiji, kao prva žena koju je velika partija kandidovala za čelnu funkciju u SAD krenula na autobusku turneju po Pensilvaniji i Ohaju.

U Koloradu, ključnoj zapadnoj državi, njen republikanski protivnik je obećao da neće više "biti fin".

On je govor koji je Klintonova održala na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji nazvao "prosečnim", nazvao je lažljivicom i obećao da će zaustaviti migracije sirijskih izbeglica.

"Počinjem da se slažem sa vama", rekao je 70-godišnji Tramp svojim pristalicama koji su uzvikivali "u zatvor s njom, u zatvor s njom" na račun Klintonove.

On je poručio da "skida rukavice".

"Zapamtite, ovaj Tramp više neće biti fin", kazao je republikanski kandidat.

Na njegove prozivke 68-godišnja Klintonova poručuje da je Tramp pretnja po demokratiju i pokušava da dobije deo radničke klase koji čini bazu Trampovog glasačkog tela.

S tim u vezi, Klintonova je napala Trampa zbog toga što njegova kompanija izrađuje puno svojih proizvoda van SAD.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp i Klintonova "skidaju rukavice", krenule uvrede

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016

VAŠINGTON - Hilari Klinton i Donald Tramp razmijenjivali su sinoć uvrede sa suprotnih krajeva SAD, prenjevši svoju borbu za Bijelu kuću u savezne države ključne za izbore i pokazavši ogromne razlike u njihovim pogledima na Ameriku na manje od 100 dana pred izlazak na birališta, navodi AFP...Agencija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.