RUSI HAKOVALI KOMPJUTERE HILARI KLINTON?! Panika u Americi posle najnovijeg napada hakera

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSI HAKOVALI KOMPJUTERE HILARI KLINTON?! Panika u Americi posle najnovijeg napada hakera

Kompjuteri kampanje Hilari Klinton, američke kandidatkinje za predsednicu SAD, hakovani su, a dobro obavešteni izvori tvrde da su najverovatnije za to ponovo krivi Rusi.

Istražni organi iz pravosuđa istražuju ko je mogao da ukrade hiljade imejl adresa iz umreženih računara Demokratske stranke.

FBI agenti upozoravali su Klintonovu u toku kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u martu ove godine da su njeni kompjuteri na meti napada hakera, piše NY post. Ali su čelnici kampanje tada odbili da sarađuju sa agentima.

Sumnja se da su na meti hakera i ostale stranke, pa stručnjaci za informacione tehnologije upozoravaju na mogućnost da je problem još veći.

(Telegraf.rs / nypost.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.