NJIHOVA BORBA: Tramp i De Niro u zavadi zbog Srba...

Izvor: Press, 16.Jan.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIHOVA BORBA: Tramp i De Niro u zavadi zbog Srba...

Kako beogradski mediji prenose...
Čuveni američki glumac Robert De Niro gostovao je proteklih dana na filmskom festivalu u Sarajevu.
Kao ubeđeni demokrata, De Niro je javno podržao kandidaturu Hilari Klinton i time se zamerio republikanskom kandidatu Donaldu Trampu. Stoga je Tramp osuo paljbu po De Niru nazivajući ga „Ćevap glumcem“ (kebab actor).
Tramp je povodom De Nirovog gostovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Sarajevu izjavio da je „Ovaj ćevap glumac poznat po tome što podržava demokrate i muslimane“.
– Da je De Niro zaista tako dobar prijatelj Srba, kako se predstavlja, ne bi otišao u Sarajevo kojim vladaju islamisti i iz koga je proterano 100 000 Srba – izjavio je Tramp.
Međutim ni De Niro nije ostao dužan.
– Festival u Sarajevu je regionalni festival i na njemu učestvuju i Srbi sa svojim filmovima. Srbi i Bošnjaci nisu više u sukobu, ne vidim zašto bi se od toga pravio problem. – rekao je De Niro.
„Ljudi poput Donalda Trampa tamo su gde ne bi trebalo da budu. Neka nam Bog pomogne!“, kazao je De Niro poredeći Trampa s likom mentalno nestabilnog Travisa Biklija iz „Taksiste“ koji „govori potpuno ludo“.
Tramp je potom na tviteru podsetio De Nira da je svojevremeno branio Bila Klintona od Monike Levinski što je bilo licemerno isto toliko koliko i polušaj da se istovremeno bude prijatelj i Srbima i muslimanima.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.