Korupcija i pustoš prate Klintonovu gde kod da krene

Izvor: B92, 29.Jul.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Korupcija i pustoš prate Klintonovu gde kod da krene"

Vašington -- Kandidat republikanaca Donald Tramp kritikovao je Hilari Klinton, što u govoru na konvenciji demokrata u Filadelfiji nije izgovorila reči "radikalni islam".

"Radikalni islam predstavlja pretnju za naš način života, a Hilari Klinton te reči čak i ne može da izgovori", poručio je Tramp na Tviteru.

Hilari Klinton je i zvanično postala prva žena kandidat za predsednika SAD pošto je na konvenciji demokrata u Filadelfiji prihvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nominaciju, poručivši da će biti predsednik "svih Amerikanaca" i da su su ovi izbori vreme kada treba da se "podvuče crta".

Tramp je, reagujući na njen govor, naveo da "niko nema goru procenu od Hilari Klinton", preneo je AFP.

"Korupcija i pustoš je prate gde kod da krene", naveo je Tramp.

Klinton je u govoru optužila Trampa da želi da podeli Ameriku.

"On želi da nas podeli od ostatka sveta, jedne od drugih. Želi da se plašimo za budućnost i da se plašimo jedni drugih", poručila je Klinton.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.