Klintonovi zaradili 139 miliona dolara

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonovi zaradili 139 miliona dolara

Kandidat za američkog predsednika Hilari Klinton i njen muž, bivši predsednik SAD Bil Klinton, zaradili su od 2007. do 2014. godine više od 139 miliona dolara, javlja danas AP. Hilari Klinton je objavila podatke na osnovu kojih se vidi da je sa mužem u tom osmogodišnjem periodu plaćala porez od 31,6 odsto. Većinu prihoda je ostvario Bil Klinton, držeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << govore na raznim skupovima, a Hilari Klinton mu se pridružila u tom poslu pošto je početkom 2013. podnela ostavku na dužnost državnog sekretara. Hilari Klinton je saopštila da su u tom periodu platili porez od gotovo 44 miliona dolara, a da su skoro 15 miliona dali u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Niže cene gasa potiskuju ugalj i ugrožavaju „Junion Pasifik”

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015

Pad prihoda od transporta uglja na 679 miliona dolara u odnosu na isti period prošle godine smanjio ukupni prihod ove američke kompanije za 10 odsto..Najveća železnička kompanija u SAD „Junion Pasifik” (Union Pacific - UP) objavila je prošlog četvrtka poslovne rezultate, koji su potvrdili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.