Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton:Tramp pomogao da radikalni elementi preuzmu stranku

Demokratski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton u govoru u gradu Rino u Nevadi prikazala je svog rivala Donalda Trampa kao kandidata ekstremne desnice, uz ocenu da su radikalni elementi preuzeli Republikansku partiju, pokazuju unapred objavljeni delovi govora.

Ona će kasnije večeras, izmedju ostalog, upozoriti i na to da je Tramp od početka gradio svoju kampanju na predrasudama i paranoji, prenosi AFP.

Klintonova, takodje, upozorava da je on uveo rasizam u glavne političke tokove i pomogao da radikalni elementi preuzmu jednu od dve najveće političke partije u SAD, navodi AFP.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.