KLINTONOVA OPTUŽILA TRAMPA DA LAŽE: Nisam nikome pomogla da dobije državljanstvo!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLINTONOVA OPTUŽILA TRAMPA DA LAŽE: Nisam nikome pomogla da dobije državljanstvo!

Predsednička kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton izjavila je danas da su komentari njenog republikanskog rivala Donalda Trampa o Mis univerzum "poremećeni", dodajući da je njegov temperament "opasan za predsednika".

Klinton je rekla da su Trampovi navodi na društvenoj mreži Tviter u kojima je optužio Mis univerzuma, Venecuelanku Alisiju Mačado da ima krivični dosije i "seks snimak" predstavljaju "laži i teorije zavere".

Portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Hilari Klinton, Dženifer Palmijeri demantovala je danas tvrdnje Donalda Trampa da su Klinton i članovi njenog štaba kampanje pomogli nekadašnjoj Mis univerzuma da dobije američko državljastvo.

Tramp je jutros pojačao napade na Alisiju Mačado koja je stala na stranu Hilari Klinton.

On je na društvenoj mreži Tviter naveo da je Hilari Klinton pomogla nekadašnjoj Mis univerzuma da postane državljanka SAD kako bi mogla da je iskoristi u debati, ali nije ponudio nijedan dokaz za svoje tvrdnje.

Did Crooked Hillary help disgusting (check out sex tape and past) Alicia M become a U.S. citizen so she could use her in the debate?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 30, 2016

Portparolka Hilari Klinton je pozvala Trampa da prestane da napada Alisiju Mačado i da se izvini.

Mačado se našla usred predsedničke debate pošto ju je Klintonova spomenula kao primer kako se Tramp prema njoj odnosi.

Tramp, koji je bio vlasnik takmičenja za Mis univerzuma, Mačado je zvao "Mis Pigi" pošto se ugojila, kao i "služavka" zbog njenog latinoameričkog porekla.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.