Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari o Trampu: Gnev nije plan

Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton upozorila je da nedavni nagoveštaj njenog republikanskog protivnika Donalda Trampa da neće priznati rezultat izbora ukoliko pretrpi poraz, predstavlja "direktnu pretnju po američku demokratiju", javlja danas AP.

"Gnev nije plan", rekla je ona govoreći o Trampu na predizbornom skupu u Filadelfiji u subotu uveče.

Klintonova je ukazala da su SAD uvek imale "miran transfer vlasti" i da postoji "razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između vladavine prava i vladavine snažnih muškaraca".

Clinton and Kaine take the stage at an outdoor rally in Philadelphia pic.twitter.com/SL7wenB3qg

U poslednjim danima trke za Belu kuću, Hilari Klinton nastoji da istakne pozitivnu, ujedinjujuću viziju, primećuje američka agencija.

Demokratska kandidatkinja za američkog predsednika je juče, takođe, rekla da posle tri debate "uopšte ni ne razmišlja o tome da odgovori" Donaldu Trampu, već da će američkom narodu prepustiti da se opredeli između onoga što on nudi i što ona nudi.

Klintonova je juče u Pitsburgu rekla svojim pristalicama da bi onima koji podržavaju Trampa trebalo da prenesu da ona "želi da bude i njihov predsednik".
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.