GREŠKA TELEVIZIJE U TOKU PREDSEDNIČKE DEBATE: Objavili su joj slučajno broj, telefon joj umalo nije “EKSPLODIRAO”!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GREŠKA TELEVIZIJE U TOKU PREDSEDNIČKE DEBATE: Objavili su joj slučajno broj, telefon joj umalo nije “EKSPLODIRAO”!

Trip Dijaz iz Virdžinije primila je više od 600 poziva i 13.000 poruka pošto je kablovska televizija C-SPAN slučajno objavila njen broj tokom emitovanja predsedničke debate.

Američki mediji navode da su poruke počele da stižu Dijaz u ponedeljak uveče čim je njen broj objavljen na televiziji koja je pozvala gledaoce da se uključe i komentarišu nastupe predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Hilari Klinton.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Portparol televizije Hauard Mortmen kaže da su pogrešili i da su se izvinili Dijazovoj.

Prva predsednička debata Trampa i Klintonove, najgledanija je u istoriji televizije, a pratilo ju je više od 84 miliona gledalaca. Dijazova kaže da se već odlučila za koga će da glasa, tako da komentari koje je dobila na telefonu ne utiču na njenu odluku, već je "samo izluđuju", prenosi AP.

Na sreću, kako kaže, ima mogućnost neograničenog broja tekstualnih poruka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Za vreme predsedničke debate greškom primila 13.000 poruka

Izvor: B92, 30.Sep.2016

Trip Dijaz iz Virdžinije primila je više od 600 poziva i 13.000 poruka nakon što je kablovska televizija Si-spen slučajno objavila njen broj tokom emitovanja predsedničke debate...Američki mediji navode da su poruke počele da stižu Dijaz u ponedeljak uveče čim je njen broj objavljen na televiziji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.