Za ovaj Civilization 6 mod vam treba zverski moćan PC

Izvor: B92, 25.Okt.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ovaj Civilization 6 mod vam treba zverski moćan PC

Kada je mapa u Civilization prevelika? Sudeći po ovom moderu, tek kada i najmoćniji PC počne da grca dok je učitava.

Yet not Another Map Pack je jedan od prvih modova za Civilization 6 koji vam omogućava da igrate na celoj planeti Zemlji, sa mapama koje su daleko veće i od Huge mapa iz osnovne igre.

Štaviše, mapa dolazi u Giant i Ludicrous dimenzijama, a autor napominje da već Giant Earth mapa možda ne uspe da se učita na velikom broju konfiguracija zbog svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veličine i podrške za do 50 civilizacija.

Ukoliko odlučite da isprobate ove mape i sami, obavezno smanjite grafičke detalje u igri i očekujte dugo učitavanje, naročito jer je veliko opterećenje za memoriju grafičke karte. Na ovoj konfiguraciji mapa je gurala igru do samih limita: CPU: i7 4770K, RAM: 16GB, GPU: GTX 980 ti. Obratite pažnju na to da pomenuta grafička karta ima 6GB memorije!

Mod možete preuzeti sa ovog linka a na početku forumske teme je uputstvo za instaliranje. Napomena još jednom - alpha je verzija i veoma je zahtevno.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.