Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Feb.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za impresivan početak dana! – Krups EA9010 espresso aparat

Na prvi pogled, model Krups EA9010 je impresivan. Instinktivno osećate da će da vam napravi dobru šoljicu kafe. Kombinacija srebrne i crne boje je i elegantna i muževna, ali na njoj lako ostaju otisci prstiju.
Dizajn je prilično minimalistički. Ima dve mlaznice iz kojih izlazi gotova kafa, koje su uz to podesive, pa ispod njih mogu da se stave šoljice različitih veličina. Ovaj aparat ima i ekran u boji, osetljiv na dodir.
Proizvođač tvrdi da je ono što model EA9010 izdvaja od drugih skupih automatskih aparata za espreso i kapućino njegova tehnologija pravljenja pene u dva koraka.
Ako možete da odvojite £1,299.99 i nekoliko minuta svakog jutra, Krups EA9010 je možda prava stvar za vas.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.