Xiaomi već prodao 35 miliona telefona

Izvor: ITsvet.com, 05.Jul.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xiaomi već prodao 35 miliona telefona

Kineski proizvođač smart telefona Xiaomi je najavio u sredu da je prodao 34.7 milion smart telefona u prvoj polovini ove godine, što je povećanje od 33% u odnosu na prošlu godinu. Uprkos usporenju rasta kineskog tržišta prodaja kompanije je uvećana pre svega zbog ulaska ove kompanije na tržišta kao što su Indija i Indonezija, mada je Xiaomi odbio da iznese podatke o prodaji na ovim specifičnim tržištima. Izvršni direktor kompanije Lei Jun je rekao da je kompanijin plan da ove godine proda 100 miliona uređaja, pri čemu polugodišnja prodaja ukazuje da je tako nešto teško, ali Xiaomi planira da uđe na neka nova tržišta kao što je Brazil.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Xiaomi stigao do rekordne prodaje ali je cilj bio ambiciozniji

Izvor: Capital.ba, 05.Jul.2015

PEKING, Kineska kompanija Xiaomi je objavila da je u prvoj polovini ove godine prodala 34,7 miliona telefona. Imajući u vidu da je već jul, sada se već može reći da bi kompanija morala da smisli nešto izuzetno kako bi postigla svoj cilj koji su zacrtali za ovu godinu. Direktor ove kompanije je...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.