Wireshark 1.12.1

Izvor: ITsvet.com, 19.Sep.2014, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wireshark 1.12.1

Wireshark je najčešće korišćen analizator mrežnog protokola i standard koji se koristi u velikom broju industrija i edukativnih institucija. Wireshark 1.12.1 je najnovije izdanje koje je objavljeno i sa sobom donosi veliki broj izmena i unapređenja, među kojima je veliki broj zakrpa za slabe tačke. Rešen je problem koji je dovodio do krahiranja Netflow, CUPS, HIP, RTSP i SED Dissector-a, a objavljena je i zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do toga za 802.11 zapisi ne vrše dekriptovanje/dekodiranje DHCP odgovora. Od ove verzije unapređena je i podrška za protokole - ACR122, Art-Net, AX.25, BGP, OSI, RDM, RPKI RTR i veliki broj drugih.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opera 24.0.1558.61

Izvor: ITsvet.com, 19.Sep.2014

Iako nije jedan od najčešće korišćenih, Opera pretraživač i dalje beleži veliki broj korisnika. Ono što ga odlikuje jeste to što korisnicima nudi prednosti ugrađenog BitTorrent klijenta i integrisane opcije IRC ćaskanja ali i veliki brzinu rada i odličnu stabilnost. Opera 24.0.1558.61 je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.