Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Iako je Windows 10 mod za igranje već dugo najavljivan, nije se znao tačan datum puštanja ovog moda u probne verzije. Ali sa početkom ove nedelje, učesnici programa Windows Insider imaju priliku da isprobaju neke od poslednjih Mikrosoftovih dodataka njihovoj gejming infrastrukturi.

Foto: Marco Verch / Flickr.com

Deo novih gejming osveženja Windowsu 10 je i automatski mod za fino podešavanje i Windows32 igara a i skorijih naslova koji rade na Univerzalnoj Windows >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Platformi.

Sva podešavanja bi trebala da budu automatska, tako da ne morate da razmišljate o njima između prelazaka sa igre na igru, a Mikrosoft je objavio da će kasnije ove nedelje da objave više detalja o samom procesu iza ovog moda.

Sve ovo je samo deo unapređenja koje je Mikrosoft spremio za Windows 10 i Xbox, zajedno sa Beam livestreamingom koji uskoro postaje aktivan, i novim unapređenim vodičem kroz Xbox One za brzo pristupanje muzici i kontrolama za snimanje igara.

Sam updejt na novou čitavih platformi za PC i Xbox je planiran nekad ovog proleća a do tada ove promene su dostupne samo unutar Windows Insidera.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2017

Iako je Windows 10 mod za igranje već dugo najavljivan, nije se znao tačan datum puštanja ovog moda u probne verzije. Ali sa početkom ove nedjelje, učesnici programa Windows Insider imaju priliku da isprobaju neke od posljednjih Mikrosoftovih dodataka njihovoj gejming infrastrukturi...Dio novih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.