Vučić se sastao sa českim premijerom

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa českim premijerom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pragu sa češkim premijerom Bohuslavom Sobotkom.

Kako je ranije najavila češka vlada, u centru pažnje dvojice premijera biće razgovori o saradnji u oblasti železničke infrastrukture, zdravstva, vodoprivrede, odbrane i bezbednosti i procesu pristupanja Srbije EU.

Predviđeno je da dvojica premijera posle sastanka održe konferenciju za novinare.

Vučić će se u Pragu sastati i sa ministrom industrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i trgovine Janom Mladekom, predsedavajućim Donjeg doma Parlamenta Janom Hamačekom, kao i predstavnicima čeških kompanija, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

U delegaciji sa Vučićem je i ministar finansija Dušan Vujović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić sa češkim premijerom

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pragu sa češkim premijerom Bohuslavom Sobotkom...Foto: Jaroslav Pap, Tanjug..Kako je ranije najavila češka vlada, u centru pažnje dvojice premijera biće razgovori o saradnji u oblasti železničke infrastrukture, zdravstva, vodoprivrede, odbrane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.