Izvor: Tech-Lifestyle.com, 25.Avg.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veeam Availability Platform za hibridni cloud

Prema IDC-u, preduzeća su angažovana u kontinuiranom procesu digitalne transformacije, budući da se prilagođavaju ili upravljaju prekidima maksimalno iskorišćavajući digitalne kompetencije. Da bi se to omogućilo, već smo u fazi u kojoj je za opstanak neophodan prelazak na cloud-first strategiju, a ne strategija za dostizanje konkurentne prednosti. Do 2019. godine, većina organizacija širom sveta će morati da izvrši pomak ka IT okruženju pretežno zasnovanom na cloud-u, i to stavlja ogroman pritisak na alatke za dostupnost kako bi se pružilo konstantno iskustvo širom višestrukih okruženja.
Potezom koji menja pravila igre, a koji je preduzet kako bi se odgovorilo na ove izazove, Veeam Availability Platform for Hybrid Cloud pruža preduzećima i kompanijama svih veličina mogućnosti obezbeđenja dostupnosti za virtuelna i fizička radna opterećenja, kao i radna opterećenja zasnovana na cloud-u, u hibridnom cloud-u putem sledećih mogućnosti:
•Kontinuitet preduzeća: (SLOs) oporavka za manje od 15 minuta za sve aplikacije i podatke; orkestracija oporavka od katastrofe (DR)
•Mobilnost radnog opterećenja: Dostupnost za radna opterećenja širom bilo kog cloud-a ili lokacije, kako bi se maksimizirale IT investicije i povećala fleksibilnost
•Usklađenost i transparentnost: Proaktivno nadgledanje, izveštavanje, ispitivanje i dokumentovanje kako bi se osiguralo ispunjenje poslovnih i regulatornih zahteva
„Veeam Availability Platform for Hybrid Cloud predstavlja prelomnu tačku za Veeam”, rekao je Peter McKay, predsednik i glavni operativni direktor u Veeam-u. „U današnjem digitalnom svetu, znamo da pristup podacima i aplikacijama koji nije po principu 24.7.365 nije prihvatljiv, i budući da preduzeća oberučke prihvataju nove tehnologije kako bi pružila ono što njihovi korisnici zahtevaju, Veeam je još jednom dorastao izazovu. Više od 200,000 Veeam-ovih korisnika je oberučke prihvatilo naša rešenja za dostupnost tokom proteklih 10 godina, i dok gledamo u budućnost, Veeam Availability Platform drastično proširuje naše mogućnosti i prodor na tržište. To označava novu eru u načinu na koji ispunjavamo zahteve preduzeća za sveobuhvatnim rešenjem za dostupnost za virtuelna i fizička radna opterećenja, kao i radna opterećenja zasnovana na cloud-u. To jača našu poziciju glavnog inovatora i lidera u dostupnosti preduzeća u godinama koje dolaze.”

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.