Upoznajte čari Praga i uštedite uz Superodmor.rs

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte čari Praga i uštedite uz Superodmor.rs

Portal Superodmor.rs pruža vam, mogućnost da obiđete jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi i da tom prilikom uštedite.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 10. decembra, tri noćenaj sa doručkom i autobuski prevoz platićete 79 evra po osobi umesto redovne cene aranžmana od 89 evra.

Smeštaj je u hotelu sa tri zvezdice u Pragu, na 15 minuta vožnje tramvajem do centra grada. Neodoljiva privlačnost Praga je u 600 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova, a centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Njegova glavna atrakcija je istorijski deo grada, a postoje novi i stari deo grada, Staré Mesto i Nové Mesto.

Prvog dana planirano je razgledanje centra grada: Vaclavski trg, Starogradski trg, astronomski sat Orloj, Jevrejska četvrt, Karlov most, romantična četvrt Mala Strana, kao i fakultativno dvočasovno krstarenje brodom po Vltavi uz bogatu večeru. Narednog dana planiran je fakultativni izlet za nemački grad Drezden, a dan kasnije razgledanje praškog dvorca ’’Hradčany’’ sa katedralom Sv. Vita. Sledećeg dana obilazi se Bratislava. Više informacija o putovanju možete da pročitate ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.