Ukrao dijamant vredan 160.000 dolara i menjao za kesicu marihuane

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao dijamant vredan 160.000 dolara i menjao za kesicu marihuane

Amerikanac Volter Erl Morison (20) je optužen da je ukrao paket sa dijamantom vrednim 160.000 dolara i zatim ga dao dileru za kesicu marihuane vredne 20 dolara, prenosi “Dejli mejl”.

Sada već bivši radnik najveće kompanije za dostavu pošiljki United Parcel Service (UPS) je na aerodromu u Finiksu istovarivao avion, kada je primetio paket, za koji je mislio da je pun novca, i sakrio ga ispod odeće.

Kada je shvatio da je umesto novca ukrao dijamant, Morison je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učinio nešto što verovatno niko drugi ne bi uradio: menjao ga za kesicu marihuane.

Nije jasno da li je Morisonu očajnički bio potreban džoint ili je hteo da se otarasi dragulja, ali ga je policija lako i brzo uhapsila.

Dijamant je ubrzo nađen i vraćen vlasniku.

Morison je optužen za krađu i otpušten je sa posla.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Genijalac: Ukrao dijamant vredan 160.000 dolara i menjao za kesicu marihuane

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2014, 11:13

Amerikanac Volter Erl Morison (20) je optužen da je ukrao paket sa dijamantom vrednim 160.000 dolara i zatim ga dao dileru za kesicu marihuane vredne 20 dolara, prenosi “Dejli mejl”...Dijamant zamenio za kesicu marihuane vrednu svega 20 dolara (Foto: Ilustracija).. ..Sada već bivši radnik najveće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.