U ovim ulicama na opštini Stari grad neće biti vode 2. decembra

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovim ulicama na opštini Stari grad neće biti vode 2. decembra

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, u utorak, 2. decembra, od 8.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Gundulićev venac (parna strana) između ulica Venizelosove i Carigradske, Knez Miletina između ulica Gundulićevog venca i Budimske, Carigradska između Gundulićevog venca i Budimske ulice, Budimska ulica između ulica Carigradske i Venizelosove i Šantićeva ulica.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, saopštio je danas Beogradski vodovod.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 011/3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.