Tt eSPORTS predstavlja POSEIDON Z Forged tastaturu

Izvor: PCAxe.com, 04.Mar.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tt eSPORTS predstavlja POSEIDON Z Forged tastaturu

Tt eSPORTS je najavio novu mehaničku tastaturu, POSEIDON Z Forged, namenjenu gejmerima. Spoljašnjost POSEIDON Z Forged tastature je izrađena od brušenog aluminijuma, a pored kvalitetne izrade, korisnicima nudi i veliki broj različitih, jedinstvenih podešavanja.
Tastatura dolazi sa plavim ili braon sertifikovanim Tt prekidačima, u vidu standardnog rasporeda sa 104 tastera i plavim pozadinskim osvetljenjem. Tu je i dodatnih 10 makro komandi za gejmere, koje u kombinaciji sa 5 mogućih profila, daju ukupno 50 programiranih makroa u normalnom modu, što sa još 5 profila u game modu omogućava programiranje ukupno 100 makro komandi. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.