Totalni fijasko: No Mans Sky sada igra jedva 1000 igrača

Izvor: B92, 24.Sep.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalni fijasko: No Man's Sky sada igra jedva 1000 igrača

No Man's Sky je za kratko vreme prešao put od jedne od najiščekivanijih igara godine do jednog od najvećih fijaska ikada.

Nakon što se broj igrača strmoglavio u prve dve nedelje, nastavio je da pada, a trenutno samo 1000 igrača u isto vreme istražuje ogroman svemir ove avanture.

Kako prenosi TweakTown, broj igrača maksimalno dostiže 2000, a kompanija Hello Games do toga je došla samo 42 dana nakon objave igre.

Igra je prvobitno dospela na 3. mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po broju igrača, a sada je pala na 132. mesto.

Inače, osnivač Hello Gamesa Šon Mari, koji je ranije bio prilično aktivan na Twitteru, nije ostavio nijedan post već više od mesec dana na toj društvenoj mreži.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.