Tinejdžerka (15) pokušala da skoči sa mosta u Mostaru

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka (15) pokušala da skoči sa mosta u Mostaru

MOSTAR - Petnaestogodišnja djevojčica pokušala je danas da skoči sa Carinskog mosta u Mostaru u rijeku Neretvu, potvrđeno je iz mostarske policije.

"Riječ je o maloljetnoj D.A, koja je skokom sebi pokušala oduzeti život. Međutim, reakcijom prolaznika, ali i intervencijom policije i Hitne pomoći, maloljetnica je hospitalizovana na odjeljenju psihijatrije mostarske bolnice", naveli su iz policije.

Očevici događaja rekli su Srni da je djevojčica prvo bacila torbu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vodu, a onda pokušala da se baci, ali su je spriječili vršnjaci i osoblje Hitne pomoći koje je slučajno prolazilo preko mosta.

"Nakon toga je djevojčica počela da pokazuje agresivnost i prema osoblju Hitne i građanima koji su se tu zatekli, te je prema instrukcijama majke prevezena u bolnicu", rekli su iz Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o učenici srednje Poljoprivredne škole koja je nastanjena u Blagaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Devojčica pokušala da skoči s mosta u Mostaru

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 00:47

Petnaestogodišnja devojčica pokušala je danas da skoči sa Carinskog mosta u Mostaru u reku Neretvu, potvrđeno je iz mostarske policije..."Reč je o maloletnoj D.A, koja je skokom sebi pokušala da oduzme život. Međutim, reakcijom prolaznika, ali i intervencijom policije i Hitne pomoći, maloletnica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.