Team Fortress 2: Zakrpa sa oštrijim kaznama

Izvor: B92, 25.Jul.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Team Fortress 2: Zakrpa sa oštrijim kaznama

Stigala je prva zakrpa za Team Fortress 2 Meet Your Maker dodatak koji je stigao sredinom meseca. Valve je izbacio ovu zakrpu da bi se pozabavio najvećim problemima u funkcionalnosti matchmakinga.

Jedna od najvažnijih promena u ovoj zakrpi je da casual mod matchmaking igranje neće više kažnjavati napuštanje igrača, dok će napuštanje rangiranog matchmakinga biti mnogo oštrije sankcionisano.

Vreme traženja meča bi trebalo da se smanji i da iznosi u proseku manje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 90 sekundi, a prazna mesta u timu će se sada mnogo brže popunjavati u toku meča. Implementirano je i biranje mapa kao i glasanje za izbacivanje nepodobnih igrača.

Valve je takođe naveo da su u pripremi i promene koje će se pozabaviti visokim pingom i besom igrača. Više o ovoj zakrpi možete pročitati na oficijelnom Team Fortress 2 blogu.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.