TRAGEDIJA Pijan se kamionom zakucao u automobil, poginuo mladić

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Pijan se kamionom zakucao u automobil, poginuo mladić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila negde iza 13 časova na putu Ivanjica-Devići nastradao je M.R.(22) dok je N.I.(38) zadobio povredu glave i zbrinut je u ivanjičkoj hitnoj službi.

Na dvojicu momaka naleteo je kamionom S.K. (62) a koji je, kako nezvanično saznajemo, bio pod dejstvom alkohola. Kamion je prešao u suprotnu traku I bukvalno zgnječio uz obalu putnički auto.

Nesrećni momak nalazio se na mestu suvozača i stradao je na licu mesta. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije, dve ekipe hitne pomoći i vatrogasne jedinice pritekle su u pomoć.

Duže od dva sata trajala je intervencija kako bi stigli do tela nesrećnog mladića.

Kako "Blic" nezvanično saznaje nastradali momak je bio bubnjar pa je danas sa prijateljem krenuo na svirku u obližnje mesto.

Kamion koji im je išao u susret prevzio je gradju I nekontrolisano prešao na njihovu stranu.

Ivanjičani su u šoku, niko ne veruje da se ovo zaista dogodilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pijan se kamionom zakucao u automobil, poginuo mladić

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila negde iza 13 časova na putu Ivanjica-Devići nastradao je M.R.(22) dok je N.I.(38) zadobio povredu glave i zbrinut je u ivanjičkoj hitnoj službi.. . Na dvojicu momaka naleteo je kamionom S.K. (62) a koji je, kako nezvanično saznajemo, bio pod dejstvom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.