TRAGEDIJA Mladić skočio sa šestog sprata dok su mu roditelji spavali

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Mladić skočio sa šestog sprata dok su mu roditelji spavali

Mladić od 24 godina pronađen je mrtva u ulici Jovana Rajića u Beogradu noćas oko 4.10, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Iz Hitne pomoći je rečeno samo da je pronađen mladić sa ranama na vratu, koji je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima.

Međutim, kako "Blic" saznaje, mladić je izvršio samoubistvo.

On se najpre isekao žiletom, i izbo sebe nožem po vratu, da bi na kraju skočio sa šestog sprata zgrade u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je živeo. Stradao je na licu mesta.

Policija je u stanu pronašla oproštajno pismo. Roditelji su u vreme tragedije spavali u stanu.

Mladić je i ranije pokušavao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA Mladić skočio sa šestog sprata dok su mu roditelji spavali

Izvor: Prva.rs, 31.Okt.2014

Iz Hitne pomoći je rečeno samo da je pronađen mladić sa ranama na vratu, koji je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. . Međutim, kako "Blic" saznaje, mladić je izvršio samoubistvo. . On se najpre isekao žiletom, i izbo sebe nožem po vratu, da bi na kraju skočio sa šestog sprata zgrade...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.